Program açıldığında karşınıza üsteki kapağın sağ tarafında bulunan resimdeki menü geliyor burada il olarak istediğimiz oyunun hilesini seçicez bunu için Select Cheats kısmına giriyoruz orada istediğimiz oyunu bulup X basıp ardında start tuşuna basıyoruz daha sonra menünün en sağında bulunan cd resmine basıyoruz benimki kalın kasa olduğu için dvd rom kendi kendine açılıyor slim sahipleri kendisi kapağı açıcak içindeki dvd yi alıyoruz ve seçtiğimiz oyunu koyuyoruz ardında X tuşuna basıyoruz sakın resete basmayın ben bastım herşey iptal olduX basıp bekliyoruz ardından oyun açılıyor ve bütüh herşey açık oluyor ör
ef jam hilesini açtıysanız tüm kıyafetler saçlar kolyeler paranız sınırsız yani herşey açık oluyor...
Özellikleri:
1,100 PS2 üzerinde PS2 Oyunu ve 110,000 hile kodu
- OnLine Chat Kısmı aktiftir.
- Hergün güncellenen oyun hile arşivinden istediğiniz indirebilirsiniz..
İnternetten indirdiğimiz playstation 2 oyunlarının save dosyalarını memory kartınıza atıp kullanabilirsiniz bu işlemi yapmak için elinizde usb flash disk olmalı.save dosyalarınızı usb diskinizin içine klasör olmaksızın atın ve usb diskinizi ps2'ye usb girişinden takın.
Bu menüden device manager sekmesine gelin ve :X ile seçin
Karşınıza gelen menüden usb flash diske gelin ve :X ile seçin (not buradan mmc'nin içindeki kendi save dosyalarınızı flash diske yedekleyebilirsiniz)
Burada oyunumuzun save dosyasını göreceğiz
Eğer birden fazla save dosyası attınız ise oyunun save dosyası üzerine gelin ve :üçg tuşuna basın karşınıza resimde gördüğünüz gibi seçenek çıkacak siz burada :X tuşu ile copy diyeceksiniz
Copy dedikten sonra karşınıza çıkan ekranda memory kartı :X ile seçin işlemin bitmesini bekleyin,artık save dosyasını memory karta attınız güle güle kullanın
Oyun save dosyalarını CodeBreaker - CHEATING MADE EASY! adresinden indirebilirsiniz.
Link
RapidShare: Easy Filehosting
Rar Şifresi :dsendil-streetgamer
RAR Formatı Sıkıştırılmış ISO 3,44 MB ,Rar'dan Çıkarttıktan sonra 1,97 GB (2.122.383.360 bayt)
Alcohol120% programıyla DVD ye 4X hızında yazdırın.
Alıntıdır İndirip Denemeye Vaktim Olmadı Deneyen Bİr ARkadaş Varsa Yorumunu Paylaşsın Bİzlelerle

LinkBack URL
About LinkBacks

X basıp bekliyoruz ardından oyun açılıyor ve bütüh herşey açık oluyor ör

Paylaş