Arkadaşlar öncelikle herkeze meraba.En iyi video çekme programı olan hyper cam 2 nin forumda birçok paylaşımı var ancak ben size en yeni versiyonu olan hyper cam 3 ü anlatacağım.Adım adım takip ederseniz çok kolay bir program olduğunu anlayacaksınız.Anlatım tamamen bana aittir.Hiçbir şekilde alıntı yapmadım.Yapılan yorumlara şimdiden teşekkürler

İsteyenler burdan (orjinal sitesi) :http://www.solveigmm.com/en/products/hypercam/

1=) Önce indirdiğimiz setup dosyasını kuruyoruz

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1366x768.

2=) Daha sonra kurulum biterken "Start hyper Cam3" button'unun işaretli olmasına dikkat ediyoruz.

Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1366x768.

3=) Karşımıza böyle bir ekran gelecek

4=) Şimdi ne mi oldu ? Hyper bilgisayarmıza yüklendi ancak hemen video çekmek olmuyor.Önce video çekeceğimiz masaüstü alanımızı belirleyeceğiz.Bunun içinde fullscreen bölümüne giriyoruz .

5=) Karşımıza kırmızı bir şerit çıktı.Bu şerit'i masaüstümüzün neresinde çekim yapmak istiyorsak oraya sürüyoruz.

6=) Şimdi de options bölümünden istediğimiz kaydetme ayarlarına ulaşacağız.

7=) Options bölümünden interface bölümüne geliyoruz ve ordakiler işte şu anlamlara geliyor :

Record/Pause : Başlat ve duraklat
Stop recording : Durdur ve kaydet gerisi zaten bizi alakadar etmiyor bizi alakadar edenler buraları

8=) Options bölümündeki interface bölümüyle işimiz bitti.Şimdi de video bölümüne geliyoruz ve resimdeki talimatları uyguluyoruz

9=) İşlemler tamamdır.Artık options bölümünden çıkalım ve normal programa dönelim.Record yazan bölümden de videomuz kayıda başlasın

10=) İşlem tamamdır arkadaşlar.Video çekme programınızı güle güle kullanın.Gördüğünüz üzere çekiyor takır takır

Emeğe saygı.. Bir teşekkür yeter...Hemde fazlasıyla..