Malwarebytes' Anti-Malware
Malwarebytes''ın sunduğu bu program gayet güçlü,fazla ağır olmayan ve pro sürümünü isteynler için gayet makûl bir fiyata sahip olan,ücretsiz sürümüde bulunan bir güvenlik aracıdır.Herkesin bilgisayarında bulunması gereken bu yazılım yaklaşık 3 dakika gibi bir kısa bir sürede bilgisayarınızı tarayıp zararlılardan temizleyebiliyor.
On-demand:Max-min CPU/RAM:%50-10/85MB(yaklaşık)
On-access:Max-min CPU/RAM:%2(?)-0/84MB(yaklaşık)
Ücretsiz indirme linki:Malwarebytes' Anti-Malware Free

Panda Cloud Antivirüs
Panda'nın sunduğu hem ücretli hemde ücretsiz sürümü bulunan,ücretsiz sürümünde gayet başarılı,hafif(on-demand hariç) ve buluttan tarama yapması nedeniyle güncellemeye ihtiyaç duymadan bir çok zararlıyı tespit edebilen fakat loglama girişimlerine karşı başarısız olan bu yazılım herkesin bilgisayarında bulunmalıdır.
On-demand:Max-min CPU/RAM:%52-2/35MB(yaklaşık)
On-access:Max-min CPU/RAM:%0-0/30MB(yaklaşık)

Zemana Antimalware-Antilogger
Tracking cookielere ve bazı loggerımsılara(internete bilgi gönderen zararlılara)karşı antimalware,ve hertürlü loglama girişimine karşı anttilogger sizin kişisel bilgilerinizi,yazdıklarınızı,ekranınızı,resminizi ve dahasını isteyenlere karşı ortalama üstü bir koruma sağlayacaktır.

Not:Anlatırken programları biraz abarttım,aslında bu 4'lü o kadar çok güçlü değiller(ama gayet ve bir çoklarından iyiler) ve asla bir total security,internet security'nin yerini tutamazlar.Onlarla karşılaştırırsak bu programları %60-80 arası bir koruma sağlamaktadırlar.Eğer bilgisayarınızda tam bir koruma istiyorsanız bitdefender total security(önerimdir) ya da türevi bir set almanızı tavsiye ederim.
Not2:Eğer bir antivirüs setiniz var zemanaları bilgisayarınızda tutabilirsiniz.Kesinlekle çok hafif yazılımlar ve cookiler ve loglamalara karşı çok etkililer.
Not3:Pc'niz eski ise avast! free antivirüs'ü kullanabilirsiniz.
Not4:Ben antivirüslere para vermem/veremem diyorsanız,antivirüslerin deneme setlerini yükleyerek 2-3 senenizi geçirebilirsiniz.Sanal alemi takip edin bazen lisans dağıtıyorlar.
Not5:Zemana antilogger 15 günlük deneme sürümünü yükleyip süresi bittiğinde 300 karakterden fazla,mantıklı bir geribildirim yollarsanız 1 senelik lisans veriyorlar.
Son not:Arkadaşlar tekrar diyorum bunlar çok güçlü değiller ve ortalama üstü korurlar.Anlatımı abbarttım o kadar çok hoş görmeyin bu programları ve hakaret etmezseniz ve +rep verirseniz teşekkür ederim.