ProShow Producer 4.5

Sizin İçin Hem İngilizce Hem Türkçe Anlatım Yapıcam.
İlk Türkçe Anlatım

Sürüm: 4.51.3003
Yayın Tarihi: 6 Aralık 2010
Dosya Adı: pspro_451_3003.exe
Boyutu: 32,94 MB

Adım 1: Kaydet seçin
İndirme başladığında, bilgisayarınıza program kaydetmek için istenir. Kaydet düğmesini tıklayın.

Not: Aç veya bu adımda çalıştır'ı seçerseniz, sorunlar yükleme sırasında karşılaşılan olabilir. Kaydetmek seçtiğinizden emin olun.

2. Adım: Yer seçin
'Save As' ekranında, kaydetmek için bilgisayarınızda bir konum seçebilirsiniz. Biz masaüstünüze kaydederek öneririz. (ya da Aç) Kaydet tuşuna basınız.

Adım 3: Download bekleyin
İndirme başladığında, bu yazılımı bilgisayarınıza indirmek için bir kaç dakikanızı alacaktır.

Adım 4: Kurulum Başlat
İndirme tamamlandığında, indirdiğiniz dosyayı sadece çift tıklayın (pspro_451_3003.exe) yüklemeyi başlatın. ProShow Producer yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.

Not:Anlatım Mozilla Firefox 'Dan Yapılmıştır Şahsıma Ait.

Şimdide İngilice Anlatım
(Now English Lecture)

Version: 4.51.3003
Release Date: December 6, 2010
File Name: pspro_451_3003.exe
Size: 32.94 MB

Step 1: Choose to Save

When your download begins, you will be prompted to save the program to your computer. Click the Save button. Note: If you select Open or Run in this step, problems may be encountered during installation. Be sure to select Save.

Step 2: Choose Location

In the 'Save As' screen, you can select a location on your computer to save the download. We recommend saving the file to your desktop. Click the Save (or Open) button.

Step 3: Wait for Download

Once your download begins, it will take a few minutes for the software to download to your computer.

Step 4: Start the Installation

When your download is finished, simply double click on the file you downloaded (pspro_451_3003.exe) to begin the installation. Follow the on-screen instructions to install ProShow Producer.

Anlatım Kendime Ait. İzinsiz Alıntı Yapmayın Lütfen.
Emeğe Saygı Rep İsteyen Yok Bir Teşekkür Yeter